Välkomna till Lissgården!

Lissgården byggdes 1919 som sommarbostad åt grosshandlarfamiljen Einar Henriques i Göteborg. Läget är det vackrast tänkbara, med strandtomt i den väl skyddade Stallviken på Särö. Konferensgården ligger 25 minuters bilväg från centrala Göteborg och det finns regelbundna bussförbindelser med Göteborg och Kungsbacka.

Idén är att erbjuda våra gäster en vacker, naturlig miljö som ger de bästa förutsättningar för ett gott arbetsresultat och en fin samvaro. Vi erbjuder omgivningar där ni helt ostört kan arbeta, koppla av och umgås. Ni disponerar Lissgården helt för er själva.

Lissgården är idealisk för den lilla kursen/konferensen exempelvis ledningsgruppen, arbetslaget eller teamet. Vi erbjuder våra gäster professionell konferensservice i en familjär miljö. Lissgården kan ta emot 30 personer på dagkonferens och 20 personer i enkel – dubbelrum vid övernattning.

Nära havet, inom promenadavstånd finns flera naturreservat med gammal och grov ekskog samt rikt fågelliv. Många gäster har uppskattat den kreativa miljön.

Bokningsförfrågan

Skicka gärna en bokningsförfrågan till oss direkt här från hemsidan. Vi återkommer så snart vi kan.

BOKNING